Μια-Μια
23 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Όνομα:
Γιωργος
Μοτοσυκλέτα:
triumph sprint st 2010
Μια-Μια
Καλησπερα κυριοι και καλο μηνα!
Αν και steetας θα συμφωνισω μαζι σας οτι σωστο θα ηταν οι βολτες να ειναι "μια-μια".
Θα σας παρακαλουσα ομως να βγαζεται σχετικη ανακοινωση καθε φορα που μια προταση για βολτα περναει απο την σκεψη στην υλοποιηση.
Ετσι αφενος θα υπαρχουν περισσοτερες συμμετοχες
και αφετερου θα μπορει ο καθε ενας να γνωριζει και να προγραματιζει...
Ευχαριστω..!
Αν και steetας θα συμφωνισω μαζι σας οτι σωστο θα ηταν οι βολτες να ειναι "μια-μια".
Θα σας παρακαλουσα ομως να βγαζεται σχετικη ανακοινωση καθε φορα που μια προταση για βολτα περναει απο την σκεψη στην υλοποιηση.
Ευχαριστω..!
ΣΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΝΑ ΠΑΣ Η' ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ
ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΙΣ
ΜΑ ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ!!!
ΝΑ ΠΑΣ Η' ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ
ΜΑ ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ!!!
Μια-Μια
gior-aet έγραψε:Καλησπερα κυριοι και καλο μηνα!
Ευχαριστω..!
πολλες εκδρομες κανονιζονται στο ποδι...δηλαδη παρασκευη πεφτει μια προταση στον συλλογο και το συζηταμε,καλο λοιπων ειναι και στον συλλογο (στο Σκαλανι) να δινουμε το παρων και προτασεις να κανουμε απο το φορουμ.....βοηθαει περισοτερο το να εχουμε και μια επικοινωνια απο κοντα....

Όνομα:
Γιωργος
Μοτοσυκλέτα:
triumph sprint st 2010
Μια-Μια
manos13 έγραψε:gior-aet έγραψε:Καλησπερα κυριοι και καλο μηνα!
Ευχαριστω..!
πολλες εκδρομες κανονιζονται στο ποδι...δηλαδη παρασκευη πεφτει μια προταση στον συλλογο και το συζηταμε,καλο λοιπων ειναι και στον συλλογο (στο Σκαλανι) να δινουμε το παρων και προτασεις να κανουμε απο το φορουμ.....βοηθαει περισοτερο το να εχουμε και μια επικοινωνια απο κοντα....![]()
![]()
Δεν διαφωνω Μανο ουτε στο οτι πρεπει να υπαρχει περισσοτερη προσωπικη επαφη και ενεργη συμμετοχη,ουτε στο οτι οι περισσοτερες βολτες κανονιζονται τελευταια στιγμη.
Δυστυχως ομως λογο ωραριων δουλειας δεν μου επιτρεπεται να ερχομαι στο συλογο τοσο συχνα οσο θα ηθελα!
Κι επειδη απο την μικρη εμπειρια που εχω απο τα ατομα που απαρτιζουν τον συλογο αρκετοι ημαστε που εχουμε θεμα με το χρονο και τα ωραρια,εθεσα το συγκεκριμενο θεμα!!
Σε καμια περιπτωση το μηνυμα μου δεν στοχευε καποιον προσωπικα!!

ΣΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΝΑ ΠΑΣ Η' ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ
ΜΑ ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ!!!
ΝΑ ΠΑΣ Η' ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ
ΜΑ ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ!!!
Μια-Μια
gior-aet έγραψε:Δεν διαφωνω Μανο ουτε στο οτι πρεπει να υπαρχει περισσοτερη προσωπικη επαφη και ενεργη συμμετοχη,ουτε στο οτι οι περισσοτερες βολτες κανονιζονται τελευταια στιγμη.
Δυστυχως ομως λογο ωραριων δουλειας δεν μου επιτρεπεται να ερχομαι στο συλογο τοσο συχνα οσο θα ηθελα!
Κι επειδη απο την μικρη εμπειρια που εχω απο τα ατομα που απαρτιζουν τον συλογο αρκετοι ημαστε που εχουμε θεμα με το χρονο και τα ωραρια,εθεσα το συγκεκριμενο θεμα!!
Σε καμια περιπτωση το μηνυμα μου δεν στοχευε καποιον προσωπικα!!
![]()
![]()
Δεν ειπα οτι στοχευεις καπου προοσωπικα,αντιθετος αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να γινουμε μια καλη παρεα πρωτα και ο συλλογος θα βοηθησει σ αυτο...ολοι εχουμε τα προβληματα με το θεμα χρονου και οπως πανε τα πραγματα ισως να εχουμε και προβληματα οπως του να σκεφτομαστε την βενζινη για να παμε ως το Σκαλανι....αλλα με την μικρη εμπειρια που εχω απο συλλογους αν δεν αγαπησουμε τον συλλογο πρωτα δεν καταφερνουμε τιποτα..
Όνομα:
Σπύρος
Μοτοσυκλέτα:
KTM 520 EXC
KTM 950 ADVENTURE
ETV 1000 CAPONORD
Μια-Μια
manos13 έγραψε:Δεν ειπα οτι στοχευεις καπου προοσωπικα,αντιθετος αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να γινουμε μια καλη παρεα πρωτα και ο συλλογος θα βοηθησει σ αυτο...ολοι εχουμε τα προβληματα με το θεμα χρονου και οπως πανε τα πραγματα ισως να εχουμε και προβληματα οπως του να σκεφτομαστε την βενζινη για να παμε ως το Σκαλανι....αλλα με την μικρη εμπειρια που εχω απο συλλογους αν δεν αγαπησουμε τον συλλογο πρωτα δεν καταφερνουμε τιποτα..
Α ρε μπαγάσα πως τα λες με συγκίνησες
Μια-Μια
enkefalos έγραψε:manos13 έγραψε:Δεν ειπα οτι στοχευεις καπου προοσωπικα,αντιθετος αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να γινουμε μια καλη παρεα πρωτα και ο συλλογος θα βοηθησει σ αυτο...ολοι εχουμε τα προβληματα με το θεμα χρονου και οπως πανε τα πραγματα ισως να εχουμε και προβληματα οπως του να σκεφτομαστε την βενζινη για να παμε ως το Σκαλανι....αλλα με την μικρη εμπειρια που εχω απο συλλογους αν δεν αγαπησουμε τον συλλογο πρωτα δεν καταφερνουμε τιποτα..
Α ρε μπαγάσα πως τα λες με συγκίνησες
με τους ερωτες που υπαρχουν στον συλλογο μονο ετσι μπορω να εκφραστω....αυθορμητο ειναι και πηγαζει απ τα βαθη της καρδιας μου......

23 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δημ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες