Δημοσίευση 07/01/19, 15:43

#1

Χωμάτινη βόλτα με το WORKSBIKE του Χελιώτη

Ο Σύλλογος Σκαλανίου θα είναι εκεί....

WORKSBIKE ADVENTURE TOURS 2019: ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!

Μετά το επιτυχημένο Adventure Tour στη Ζήρεια που πραγματοποιήθηκε στην εκπνοή του 2018 συνεχίζουμε και το 2019 με μια σειρά on/off διαδρομών στα πανέμορφα μέρη της χώρας μας!!! Μέσα από την εναλλαγή ασφάλτου και χώματος οι εκδρομείς-μοτοσυκλετιστές, δοκιμάζουν τα όριά τους, βλέπουν τις ομορφιές της Ελλάδος μέσα από άγνωστες διαδρομές και μέσα σ’ ένα κλίμα παρέας περνούν ένα σαββατοκύριακο με οργανωμένη υποστήριξη, χαμηλού κόστους, ξεφεύγοντας έτσι από τα άγχη της καθημερινότητας.
Πρώτος σταθμός των φετινών Adventure Tours λοιπόν η Κρήτη!!!!!!
Έχοντας επιλέξει την πιο ενδιαφέρουσα και πιο ''adventure'' διαδρομή του νησιού μήκους περίπου 368χλμ επιβιβαζόμαστε στο πλοίο την Παρασκευή το βράδυ της 18ης Ιανουαρίου με προορισμό το Ηράκλειο.
Το Σάββατο το πρωί φτάνουμε στο λιμάνι του Ηρακλείου και ακολουθούμε την παράδοση που θέλει καφέ και μπουγάτσα στην περίφημη πλατεία Λιονταριών του Μοροζίνι και έπειτα ανηφορίζουμε για τα ιστορικά Ανώγεια!!!!Μέσα σ'ένα διάστημα 45 περίπου λεπτών οι συμμετέχοντες θα έχουν τον ελεύθερο χρόνο να ανακαλύψουν όπως εκείνοι θέλουν ένα από τα κέντρα του σύγχρονου Κρητικού Πολιτισμού!!!!!!! Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε για το οροπέδιο της Νίδας στους πρόποδες του Ψηλορείτη,όπου αρχίζει ουσιαστικά και το πρώτο κομμάτι της χωμάτινης διαδρομής και αφού περάσουμε μέσα από το πανέμορφο δάσος του Ρούβα καταλήγουμε στη Γέργερη. Χρησιμοποιώντας τον οδικό άξονα Ηρακλείου-Μεσαρά κατηφορίζουμε Νότια με προορισμό το χωριό Σίβας πριν τα Μάταλα. Από το Σίβας θα ξεκινήσει το δεύτερο χωμάτινο κομμάτι με κατεύθυνση το Λιβυκό Πέλαγος.Περνώντας από Καλούς Λιμένες, Λέντα, Φαράγγι Τρυπητής, Καπετανιανά, Αστερούσια Όρη, Αχεντριά, Τσούτσουρα, Κερατόκαμπο, Άρβη, Ψαρρή Φοράδα καταλήγουμε στον Μύρτο και στο ξενοδοχείο Esperides όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα γίνονται στάσεις σε επιλεγμένα σημεία για ανεφοδιασμό, φωτογραφίες και παραδοσιακά εδέσματα!!!Το βράδυ θα ακολουθήσει γεύμα σε επιλεγμένη παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής του Μύρτου με τη συνοδεία μουσικής!
Την Κυριακή αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, ατενίζοντας το Λιβυκό Πέλαγος ξεκινάμε τη 2η μέρα του tour μας γύρω στις 11.00 το πρωϊ μέσα από μια χωμάτινη διαδρομή για το ιστορικό χωριό Μάλες. Αφού διασχίσουμε το δάσος του Σελάκανου φτάνουμε στο Οροπέδιο του Καθαρού για μια στάση γεμάτη εκπλήξεις!!!Η πορεία συνεχίζει προς το Οροπέδιο Λασιθίου και περνώντας από το φράγμα της Αυδού κατηφορίζουμε προς τη Νέα Εθνική Οδό και στον κόμβο της Χερσονήσου παίρνουμε την επιστροφή για το Ηράκλειο όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για να επιστρέψουμε στον Πειραιά ξημερώματα της Δευτέρας.
*Κατά τη διάρκεια του tour θα υπάρχει Προπομπός, Ενδιάμεσος και Σκούπα.
**Η διαδρομή που έχει επιλεχθεί είναι βατή κάτω απ'όλες τις συνθήκες και με ελαστικά on/off,ενώ προσφέρεται και για συνοδούς!!!
***Για τους συμμετέχοντες και μόνο που διαθέτουν καθαρά χωμάτινα λάστιχα η διαδρομή της 2ης μέρας από Μύρτο για Σελάκανο θα είναι διαφορετική.

ΤΙΜΕΣ
Η τιμή για το τριήμερο για τον κάθε συμμετέχοντα ανέρχεται στο ποσό των 150 ευρώ και περιλαμβάνει:
-Ακτοπλοϊκά εισιτήρια μοτοσυκλέτας και αναβάτη και διαμονή σε 4κλινη καμπίνα aller retour
-Βραδινό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στο Μύρτο
-Διαμονή σε 2κλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Esperides
-Πρωϊνό στο ξενοδοχείο

Η τιμή για τον κάθε συνοδό το τριήμερο ανέρχεται στο ποσό των 110 ευρώ και περιλαμβάνει:
-Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και διαμονή σε 4κλινη καμπίνα aller retour
-Βραδινό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στο Μύρτο
-Διαμονή σε 2κλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Esperides
-Πρωϊνό στο ξενοδοχείο

Για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν οργανωμένα στην εκδρομή από την Κρήτη (διαμονή στο ξενοδοχείο ,βραδινό στον Μύρτο ,πρωινό ) η τιμή ανέρχεται στο ποσό των 50 ευρώ.

Για εκείνους πάλι από την Κρήτη που επιθυμούν να συμμετάσχουν απλά για την παρέα στη διαδρομή χώρις να διανυκτερεύσουν ή να γευματίσουν οργανωμένα μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ η τιμή είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ!

Για προφανείς λόγους Οργάνωσης Ακτοπλοϊκών, Ξενοδοχείων κλπ οι συμμετοχές λήγουν την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019. Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό.Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210-9210933.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους να δείτε τις ομορφιές της Κρήτης όπως δε θα τις έχετε δει ποτέ μέσα από μια μοναδική Adventure Εμπειρία!!!!!!!!!


Εικόνα
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται ......