Δημοσίευση 06/05/22, 23:31

#1

100 χωριά RELOADED (Νομός Λασιθίου) έτος 2022

Ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Σκαλανίου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και φίλων του συλλόγου, καθώς επίσης και για την ανάδειξη και την γνωριμία με την ποικιλόμορφη και πανέμορφη Κρητική Ύπαιθρο, προτείνει διήμερη ασφάλτινη βόλτα το τελευταίο Σ/Κ του Μαΐου.(28&29_05_2022)
Πρόκειται για το sequel παλαιότερης βόλτας του Συλλόγου, με σκοπό την διάσχιση και τη πορεία ανάμεσα σε 100 χωριά σε κάθε νομό της Κρήτης, ξεκινώντας αυτήν τη φορά από τον νομό Λασιθίου.
Η βόλτα, συνολικής απόστασης περίπου 550 χλμ και τις 2 ημέρες, χαρακτηρίζεται απαιτητική ως προς το χρόνο οδήγησης, αλλά οι συχνές στάσεις και η ομορφιά του τοπίου θα ανταμείψει τους συμμετέχοντες με τον καλύτερο τρόπο.!
Παρακάτω θα βρείτε κάποιες γενικές πληροφορίες για αρχή [θα επανέλθουμε], ώστε να προετοιμαστούμε όλοι όσο το δυνατό καλύτερα.
➢ Εκκίνηση το Σάββατο 28_05_22 και ώρα 9 πρωινή από το ‘Ζαχαροπλαστείο Σπυρίδων’ στου Κόκκινη Χάνι (ΟΛΟΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ..!!) με κατεύθυνση προς οροπέδιο Λασιθίου και συγκεκριμένα στο χωριό Πινακιανό όπου ξεκινάει και επίσημα η βόλτα μας.
➢ Επειδή δεν θα κάνουμε στάση σε ταβέρνα για φαγητό, παρά μόνο στο τέλος της ημέρας που θα είναι στην Κάτω Ζάκρο ,ο καθένας να φροντίσει να έχει μαζί του τα δέοντα..!
➢ Διανυκτέρευση στην Κάτω Ζάκρο. Ο χρόνος άφιξης υπολογίζεται κατά τις 6μμ
➢ Για διαμονή σε καταλύματα [προτείνουμε να κλείσετε σύντομα ]
➢ Χρήση σκηνής κατά το νόμο.
➢ Οι στάσεις η ανασυγκροτήσεις και οι ανεφοδιασμοί θα πραγματοποιούνται ομαδικά και συντεταγμένα.(Έντυπο με τα παραπάνω σημεία θα αναρτηθεί ,και θα σας δοθεί)
➢ Υποχρεωτική χρήση εξοπλισμού ασφαλείας(κράνος, μπουφάν, γάντια μπότες, κ.τ.λ)
➢ Οδηγούμε με ασφάλεια, σεβόμαστε τον συνταξιδιώτη ,νοιαζόμαστε για τον αναβάτη που προηγείται η ακολουθεί ,και τέλος είμαστε συνεργάσιμοι με τους ανθρώπους της οργάνωσης ,που θα κάνουν ότι μπορούν για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η βόλτα μας.

Υ/Γ : Παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας για την βόλτα όσο το συνατόν πιο άμεσα καθώς και αν θα παραστείτε το βραδάκι του Σαββάτου κατά της 8μμ σε ταβέρνα που θα έχει κανονιστεί για φαγητό και κυρίως ΠΑΡΕΑ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ 100 ΧΩΡΙΑ…RELOADED!!!
Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Σκαλανίου
Κανόνες λειτουργίας και όροι χρήσης του Φόρουμ