Δημοσίευση 12/04/19, 21:14

#1

Έμπα χώμα ΙΙ μέρος 2ον

Ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Σκαλανίου ετοιμάζει μια τριλογία από χωμάτινες βόλτες κατάλληλες για μικρά μεσαία μεγάλα on-off και enduro μηχανάκια εξοπλισμένα με χωμάτινα λάστιχα και αναβάτες με εμπειρία στην οδήγηση εκτός δρόμου και πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας .
Η δεύτερη από τις τρεις χωμάτινες βόλτες που θα γίνουν έχει σημείο ραντεβού το CasaStreat All Day Café and FastFood στις 8:30 και αναχώρηση αυστηρά στις 9:00 .
Δύο λογία για την εκδήλωση
Είναι μια χωμάτινη βόλτα έχει σκοπό να μας δώσει την ευκαιρία να βγούμε στην φύση οδηγώντας τις μοτοσυκλέτες μας να δούμε όμορφα μέρη να κάνουμε αστεία να γελάσουμε και γενικά να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα.
Πιο συγκεκριμένα κάποια σημαντικά πράγματα που φορούν την οργάνωση και έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και την ευχαρίστηση μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ο καθένας έχει το ρυθμό του στα προσπεράσματα αν χρειαστεί να το κάνουμε με ασφάλεια και σεβασμό δεν σταματάμε χωρίς λόγο.
Κάθε μοτοσυκλέτα θα έχει αριθμό συμμετοχής που θα πρέπει να τοποθετηθεί σε σημείο να φαίνεται καλά καθώς και το αυτοκόλλητο της εκδήλωσης
Στην διαδρομή θα υπάρχει Πλοηγός που δεν τον περνάμε για κανένα λόγο, Μέσος καθώς και Σκούπα για όποιον χρειαστεί κάτι .
Κατά την διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν στάσεις για τσιγάρο καθώς και μια στάση για φαγητό όπου ο κάθε συμμετέχων θα κρατά ότι επιθυμεί για να το καταναλώσει .
Την βόλτα επιμελήθηκαν σχεδίασαν και θα κάνουν πράξη τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Νεκτάριος Μανουσάκης και Nik Papastef τους ευχαριστούμε πολύ
.

Εικόνα
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται ......