Ανοιξιάτικη διανυκτέρευση στα βουνά.

<<

nikosxlv650

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
Honda XL1000V Varadero
Suzuki DR 350
Yamaha XT 250 (4VALVE)
Yamaha XT 250 (1979)
Honda Lead 100
Honda Inova 125

Δημοσίευση 11/03/14, 20:32

Markas έγραψε:Λοιπόν, για να προχωρήσει το θέμα της ανοιξιάτικης κατασκήνωσης θέλουμε να γνωρίζουμε μερικά πραγματάκια. Το βασικό είναι ποιοι θα είναι στο γλέντι το Σάββατο απόγευμα, πόσοι θα κοιμηθούν στο δάσος και που (σκηνή ή καταφύγιο). Καλό είναι, ακόμα και όσοι δεν έχουν εγγραφεί στο φόρουμ μας να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω τρίτου έστω για να ξέρουμε πως πάει το πράγμα.
Θυμίζω πως θα αγοραστούν από εμάς αρνί για αντικριστό, και διάφορα άλλα κρέατα κτλ για να υπάρξει ένα μενού που θα ψήσουμε επί τόπου όλοι μαζί και το κόστος θα μοιραστεί ίσα στη παρέα. Το φαγητό και ποτό που θα αγοραστεί θα καλύπτει το γλέντι Σάββατο απόγευμα και στοιχειώδες πρωινό. Όσοι δηλαδή έρθουν από Παρασκευή ας κοιτάξουν να βολευτούν μόνοι τους μέχρι και Σάββατο μεσημέρι και από το απόγευμα θα έχουν αγοραστεί αρκετά για όλη τη παρέα. Γιαυτό και είναι απαραίτητο να δηλωθούν οι συμμετοχές. Επίσης, αν υπάρχουν άτομα αρκετά που νηστεύουν, καλό θα ήταν να δηλωθεί και αυτό για να γίνει (αν μαζευτούν αρκετοί) ανάλογη πρόβλεψη. Χρήσιμο (αλλά όχι 100% απαραίτητο) είναι να δηλώνετε και η τυχόν συμμετοχή στο χωμάτινη βόλτα του Σαββάτου. Η βόλτα αυτή θυμίζω προβλέπετε να τελειώνει στο δάσος κατά τις 15:00. Ίσως και νωρίτερα.

Λοιπόν, αρχίζω τη λίστα:
  1. Markas, διπλός, χωμάτινη Σαββάτου και διανυκτέρευση σε σκηνή.
  2. Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον 4 πεινασμένοι, διανυκτέρευση στο καταφύγιο, θα έρθουν στη χωμάτινη. Τα παιδιά είναι γνωριμίες μέσω advride.gr
  3. yns, χωμάτινη Σαββάτου και διανυκτέρευση σε σκηνή.
  4. nikosxlv650 διανυκτέρευση σε σκηνή.
  5. ...
  6. ...
  7. ...
  8. ...
  9. ...

Ο καιρός δείχνει να είναι πάντως καλός αν και είναι νωρίς ακόμα. http://www.accuweather.com/en/gr/anogia ... er/2282017

Έχουμε ακόμα περιθώριο αλλά σιγά σιγά να βλέπουμε συμμετοχές...

(Στην πρώτη σελίδα θα υπάρχει συνεχώς ενημέρωση οποιαδήποτε απαραίτητη πληροφορία συγκεντρωτικά για να μη ψάχνετε όλο το παρόν νήμα.)
<<

Markas

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R

Δημοσίευση 11/03/14, 21:28

Λοιπόν, αρχίζω τη λίστα:
  2. Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον 5 πεινασμένοι, διανυκτέρευση στο καταφύγιο, θα έρθουν στη χωμάτινη. Τα παιδιά είναι γνωριμίες μέσω advride.gr
  4. Χαρίτος + Γιώργος από Παρασκευή. Σκηνή; Καταφύγιο;
  5. Άγγελος και Γεωργία από Παρασκευή Σκηνή; Καταφύγιο;
  6. Νίκος Λυκάκης + Νίκος Βλαχάκης (Παρασκευή + 2 ενήλικες οικογένεια )
  7. jmar από
  8. ...
  9. ...

Καλά τα γράφω;

Υπόψιν, έχουμε τρεις δυνατότητες. Σκηνή, όπου θέλει ο καθένας, στην Εκκλησία μέσα και στο καταφύγιο. Στο καταφύγιο θα έρθουν οι φίλοι από την υπόλοιπη Ελλάδα για να μη χρειάζεται να κουβαλούν σκηνές κτλ. Όσο περισσότεροι μαζευτούμε για καταφύγιο τόσο πιο στριμωχτά θα είμαστε, να το ξέρετε. Γιαυτό, όσοι έχετε τη δυνατότητα, κοιμηθείτε σε σκηνή να είναι όλοι πιο άνετα μα δε νομίζω να κάνει τόσο κρύο πια.
Εκεί που τελειώνει η άσφαλτος αρχίζει η περιπέτεια. Προσοχή, το χώμα είναι κολλητικό και δε φεύγει με το πλύσιμο! :beer: .
<<

aggelos

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
αγγελος

Μοτοσυκλέτα:
gs1100

Δημοσίευση 11/03/14, 21:33

nikosxlv650 έγραψε:
Markas έγραψε:Λοιπόν, για να προχωρήσει το θέμα της ανοιξιάτικης κατασκήνωσης θέλουμε να γνωρίζουμε μερικά πραγματάκια. Το βασικό είναι ποιοι θα είναι στο γλέντι το Σάββατο απόγευμα, πόσοι θα κοιμηθούν στο δάσος και που (σκηνή ή καταφύγιο). Καλό είναι, ακόμα και όσοι δεν έχουν εγγραφεί στο φόρουμ μας να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω τρίτου έστω για να ξέρουμε πως πάει το πράγμα.
Θυμίζω πως θα αγοραστούν από εμάς αρνί για αντικριστό, και διάφορα άλλα κρέατα κτλ για να υπάρξει ένα μενού που θα ψήσουμε επί τόπου όλοι μαζί και το κόστος θα μοιραστεί ίσα στη παρέα. Το φαγητό και ποτό που θα αγοραστεί θα καλύπτει το γλέντι Σάββατο απόγευμα και στοιχειώδες πρωινό. Όσοι δηλαδή έρθουν από Παρασκευή ας κοιτάξουν να βολευτούν μόνοι τους μέχρι και Σάββατο μεσημέρι και από το απόγευμα θα έχουν αγοραστεί αρκετά για όλη τη παρέα. Γιαυτό και είναι απαραίτητο να δηλωθούν οι συμμετοχές. Επίσης, αν υπάρχουν άτομα αρκετά που νηστεύουν, καλό θα ήταν να δηλωθεί και αυτό για να γίνει (αν μαζευτούν αρκετοί) ανάλογη πρόβλεψη. Χρήσιμο (αλλά όχι 100% απαραίτητο) είναι να δηλώνετε και η τυχόν συμμετοχή στο χωμάτινη βόλτα του Σαββάτου. Η βόλτα αυτή θυμίζω προβλέπετε να τελειώνει στο δάσος κατά τις 15:00. Ίσως και νωρίτερα.

Λοιπόν, αρχίζω τη λίστα:
  2. Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον 4 πεινασμένοι, διανυκτέρευση στο καταφύγιο, θα έρθουν στη χωμάτινη. Τα παιδιά είναι γνωριμίες μέσω advride.gr
  4. nikosxlv650 διανυκτέρευση σε σκηνή.
  5. Αγγελος(παρασκευη) διανυκτέρευση σε σκηνή
  6. ...
  7. ...
  8. ...
  9. ...

Ο καιρός δείχνει να είναι πάντως καλός αν και είναι νωρίς ακόμα. http://www.accuweather.com/en/gr/anogia ... er/2282017

(Στην πρώτη σελίδα θα υπάρχει συνεχώς ενημέρωση οποιαδήποτε απαραίτητη πληροφορία συγκεντρωτικά για να μη ψάχνετε όλο το παρόν νήμα.)
<<

aggelos

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
αγγελος

Μοτοσυκλέτα:
gs1100

Δημοσίευση 11/03/14, 21:36

δεν ειδα νικο οτι σημπληρωσες τα ονοματα(η γιωργια δεν εχει αποφασηση ακομα αλλα ειναι θετηκη)
<<

Markas

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R

Δημοσίευση 11/03/14, 21:51

aggelos έγραψε:δεν ειδα νικο οτι σημπληρωσες τα ονοματα(η γιωργια δεν εχει αποφασηση ακομα αλλα ειναι θετηκη)

Ε, να βλέπουμε ποιοι είμαστε...

Η λίστα:
  2. Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον 5 πεινασμένοι, διανυκτέρευση στο καταφύγιο, θα έρθουν στη χωμάτινη. Τα παιδιά είναι γνωριμίες μέσω advride.gr
  4. Χαρίτος + Γιώργος + Αλεξάκης από Παρασκευή. Καταφύγιο αγκαλιά με τη Kerosan (παίζει και σκηνή ίσως)
  5. Άγγελος από Παρασκευή Σκηνή
  6. Νίκος Λυκάκης + Νίκος Βλαχάκης από Παρασκευή, Σκηνή + 2 ενήλικες οικογένεια )
  7. jmar, Καταφύγιο.
  8. ...
  9. ...

Καλά τα γράφω;

Υπόψιν, έχουμε τρεις δυνατότητες. Σκηνή, όπου θέλει ο καθένας, στην Εκκλησία μέσα και στο καταφύγιο. Στο καταφύγιο θα έρθουν οι φίλοι από την υπόλοιπη Ελλάδα για να μη χρειάζεται να κουβαλούν σκηνές κτλ. Όσο περισσότεροι μαζευτούμε για καταφύγιο τόσο πιο στριμωχτά θα είμαστε, να το ξέρετε. Γιαυτό, όσοι έχετε τη δυνατότητα, κοιμηθείτε σε σκηνή να είναι όλοι πιο άνετα μα δε νομίζω να κάνει τόσο κρύο πια.
Τελευταία επεξεργασία από Markas και 11/03/14, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εκεί που τελειώνει η άσφαλτος αρχίζει η περιπέτεια. Προσοχή, το χώμα είναι κολλητικό και δε φεύγει με το πλύσιμο! :beer: .
<<

nikosxlv650

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
Honda XL1000V Varadero
Suzuki DR 350
Yamaha XT 250 (4VALVE)
Yamaha XT 250 (1979)
Honda Lead 100
Honda Inova 125

Δημοσίευση 11/03/14, 22:46

aggelos έγραψε:δεν ειδα νικο οτι σημπληρωσες τα ονοματα(η γιωργια δεν εχει αποφασηση ακομα αλλα ειναι θετηκη)

Να με περιμένεις να φυγουμε μαζί από το σπίτι σου την Παρασκευη. Πώς θα πας με το μεγάλο η να πάρομε τα μικρά να λερωθούμε λίγο?
Και προς θεού μην πάρεις σόδες. :popcorn:
<<

aggelos

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
αγγελος

Μοτοσυκλέτα:
gs1100

Δημοσίευση 11/03/14, 23:06

nikosxlv650 έγραψε:

Να με περιμένεις να φυγουμε μαζί από το σπίτι σου την Παρασκευη. Πώς θα πας με το μεγάλο η να πάρομε τα μικρά να λερωθούμε λίγο?
Και προς θεού μην πάρεις σόδες. :popcorn:

με το νχ θελω να ανεβω αλλα εξαρτατε απο την γιωργια αν ερθη, θα μηλησουμε.
<<

xaritos

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Χαρίτος

Μοτοσυκλέτα:
ZX10R 08 ZX250R 08 mpompos

Δημοσίευση 11/03/14, 23:40

Καταφυγιο αγκαλια με τη κεροζαν :) μπορει να κρατω την 4 εποχων που εχω να την τεσταρω :D Νικο εχεις το τηλ του αλλου Χανιοτη τζιμαρ (Γιαννη) αν ειναι να ερθωμε μαζι?
<<

xaritos

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Χαρίτος

Μοτοσυκλέτα:

Δημοσίευση 11/03/14, 23:43

Νικο και εγω θα ερθω στου Αγγελου απο Παρασκευη :)
<<

Markas

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R

Δημοσίευση 11/03/14, 23:43

xaritos έγραψε:Καταφυγιο αγκαλια με τη κεροζαν :) μπορει να κρατω την 4 εποχων που εχω να την τεσταρω :D Νικο εχεις το τηλ του αλλου Χανιοτη τζιμαρ (Γιαννη) αν ειναι να ερθωμε μαζι?

Έχω ένα πρόβλημα στο κινητό. Σου έστειλα το λογαριασμό του στο facebook να μιλήσετε από εκεί. Τις επόμενες μέρες που θα έχω πάλι τηλ θα στο δώσω αν δεν έχετε μιλήσει μέχρι τότε.
<<

Markas

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Νίκος

Μοτοσυκλέτα:
BMW F800GS
Yamaha WR250R

Δημοσίευση 13/03/14, 20:45

Η λίστα:
  2. Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον 8 πεινασμένοι, διανυκτέρευση στο καταφύγιο, θα έρθουν στη χωμάτινη. Τα παιδιά είναι γνωριμίες μέσω advride.gr
  4. Χαρίτος + Γιώργος + Αλεξάκης από Παρασκευή. Καταφύγιο αγκαλιά με τη Kerosan (παίζει και σκηνή ίσως)
  5. Άγγελος από Παρασκευή Σκηνή
  6. Νίκος Λυκάκης + Νίκος Βλαχάκης από Παρασκευή, Σκηνή + 2 ενήλικες οικογένεια )
  7. jmar, Καταφύγιο.
  8. ...
  9. ...

Καλά τα γράφω;

<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650
Royal Enfield - Himalayan

Δημοσίευση 14/03/14, 02:31

Όποιος έρθει ας φέρει καλό υπόστρωμα (το φουσκωτό ίσως να προσφέρει καλύτερη μόνωση) και νάυλον που θα βάλει κάτω καθώς το καταφύγιο δεν είναι και ό,τι πιο καθαρό έχω δει. Ευελπιστώ να το ξαναδούμε το ΣΚ (εγώ μπορώ μόνο Κυριακή) για να τσεκάρουμε πράγματα που θα πρέπει να κουβαλάμε και την κατάστασή του.
Today is Life, Tomorrow Never Comes
<<

djkall

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
γιωργος

Μοτοσυκλέτα:
gsxr 1000 te 610

Δημοσίευση 14/03/14, 17:53

...μεσα και εγω και ο αδερφος μου... για διανυκτερευση θα ξερω την τριτη... YNS εχω υποστρομα φουσκωτο εγω αν δεν μεινω θα στο δωσω.. ;) επισης την κυριακη θα παω εγω ρουβα με 2 φιλαρακια να τσεκαρω αν ολα ειναι οκ και αν χρειαζεται κατι... οσοι πιστοι προσελθεται για παρεα.... :D
<<

yns

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Γιάννης

Μοτοσυκλέτα:
Honda - CRF1100L
Honda - Dominator 650
Royal Enfield - Himalayan

Δημοσίευση 14/03/14, 18:34

djkall έγραψε:...μεσα και εγω και ο αδερφος μου... για διανυκτερευση θα ξερω την τριτη... YNS εχω υποστρομα φουσκωτο εγω αν δεν μεινω θα στο δωσω.. ;) επισης την κυριακη θα παω εγω ρουβα με 2 φιλαρακια να τσεκαρω αν ολα ειναι οκ και αν χρειαζεται κατι... οσοι πιστοι προσελθεται για παρεα.... :D

Εμμμ.. έχω 2 μονά και 1 διπλό... :D (απ'αυτά με το βιλούδο.. ;) )
Το διπλό θα το δώσω μαζί με μια από της σκηνές μου σε ένα ζευγάρι (αυτή Αμερικανίδα φοιτήτρια που παρακολουθεί στο τμήμα μας τώρα, αυτός Άγγλος γκόμενός της) που το προηγούμενο ΣΚ ανέβηκαν στον Τίμιο Σταυρό... :O και που γουστάρουν τρελά την φάση (θα έρθουν με ένα Panda που έχουν νοικιάσει).

Την Κυριακή "βγαίνω" από εφημερία, θα είμαι ετοιμοπόλεμος κατά τις 10:00 για να πάμε αν όλα έχουν πάει καλά κι έχω κοιμηθεί λίγο και δεν αρρωστήσω τελικά (όλο με γυροφέρνει). Μάλλον το DR θα πάρω.
Today is Life, Tomorrow Never Comes
<<

xaritos

Άβαταρ μέλους

Όνομα:
Χαρίτος

Μοτοσυκλέτα:

Δημοσίευση 14/03/14, 19:57

Γιαννη παντα κρατω το ταρμπ για κατω απο την σκηνη!αυτο θα στροσω κατω και απο πανω τα υποστρωματα :)
ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Προτάσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δημ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες